Tieto on valtaa myös liikuntasuunnittelussa!

Urheksen blogia tehdään kiireisille ja laatutietoisille liikunta-alasta kiinnostuneille menijöille, joilla on parempaakin tekemistä kuin tuhottoman pitkien blogikirjoitusten lukeminen. Juuri sellaisille ihmisille, joita tavataan kutsua tekeviksi miehiksi tai naisiksi. He tekevät ja haluavat sen lisäksi nähdä vielä ympärilleen, silloin voi tulla ajan kanssa tiukkaa.

UrhesBlogin kirjoitukset ovat sopivan lyhyitä, jotta päätteen äärellä viettämäsi aika ei ainakaan Urheksen vuoksi tule enää yhtään kasvamaan. Takaamme, että jokaisen kirjoituksen pystyy hitaampikin lukija lukemaan viidessä minuutissa. 

Urheksen blogistit kirjoittavat käytännön liikuntasuunnittelusta ja emme unohda myöskään säännöllisiä katsauksia mielenkiintoisimpiin tieteellisiin tutkimuksiin. Tavoitteemme on tehdä monimutkaisista asioista yksinkertaisia tai vähintäänkin olla tekemättä yksinkertaisista asioista monimutkaisia. Sen, miten onnistumme, päätät sinä. Kannattaa olla siis tarkkana ja antaa tarvittaessa muutama kommentti leväperäiselle blogistille. 

Lähdeviittaukset ovat nykyisin aliarvostettuja Internetin tietotulvassa ja sen vuoksi me haluamme tehdä poikkeuksen. Lähdeviitteet tulevat olemaan kunnossa, siitä pidän henkilökohtaisesti huolen. Vaikka joitain asioita voidaan yksinkertaistaa, niin totuudessa pysytään aina.

Urhesblogi haluaa vaikuttaa ja yllättää. Perästä kuuluu...

 

Comment